Előző
Következő

OnLine
00:06:42
00:22:53
00:31:03
00:36:57
[C]ool[T]eam [A]nime TOP v2.0 Anime Zone Topsite
Hozzászólások
Ki van itt? 1 vendég
 Téma nyomtatása
Dance In The Vampire Bund
TeddyMoon
Dance In The Vampire Bund


Történet:
A világ mindezidáig nyugalomban élt, mit sem tudva a vámpírokról. Azok nem voltak többek az emberek számára, mint mesebeli lények, akik a könyvek és filmek közkedvelt alakjai ugyan, de a valóságban nem léteznek. Az érdekesség kedvéért azért az Astraea mérlege című show műsorban érveket és ellenérveket sorolva próbálják meg prominens személyiségek (akik valamilyen módon a vámpírokhoz köthetőek a filmvászon, avagy mangák kapcsán) bizonyítani, avagy cáfolni a létezésüket. Mina Tepes, a vámpírok királynője ezt az eseményt választja ki arra, hogy az eddig sötétben rejtőző népét képviselve a nyilvánosság elé lépjen.

Mina terve az, hogy a Tokiói-öbölben létrehozott, a Tokió Nulladik Művelésre Alkalmassá tett területe néven ismert mesterséges töltésen (melyet korábban megvásárolt) létrehozza a teljes autonómiával bíró államát csakis vámpírok számára. Habár az első bemutatkozása remekül sikerül és sikerül felkeltenie az egész világ figyelmét, a fogadtatás mégis vegyes. A rajongókkal egy időben a vámpírokat gyűlölők is mozgolódni kezdenek, nem is beszélve a vámpír belpolitika ellenséges mozgalmairól, melyek megragadva a kínálkozó alkalmat, a királynő fejére pályáznak.

A társadalompolitikai vonulat mellett jelen van a sorozatban egy szerelmi szál is, melynek egy régi ígéret a mozgatórugója Mina Tepes (aki egyébként testileg egy 8-10 éves kislány több száz éves kora ellenére) és a most 16 éves Kaburagi Akira között. A köztük lévő kapcsolat úgy egy évvel korábban megszakadt, mikor Akira egy baleset miatt elvesztette az emlékezetét. Azóta is megfigyelés alatt állt, így Mina a vámpírok létének felfedését követően újra maga mellé veszi. Akira emlékei fokozatosan térnek vissza (arra, hogy farkasember, már az első részben rájön), és a frissen visszaszerzett tudása folyamatosan formálja személyiségét, így egyszer közelebb, egyszer távolabb kerülnek egymástól Minával.

Mivel az anime csak a manga történetének elejét dolgozza fel, így befejezett ugyan a cselekménye, de számos rejtélyt továbbra is homály fed. Akiket érdekel a folytatás, nézzenek bele a mangába.

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/D/dance_in_the_vampire_bund/dance_in_the_vampire_bund_003.jpg
animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/D/dance_in_the_vampire_bund/dance_in_the_vampire_bund_005.jpg
 
Nel-chan
Dance In The Vampire Bund hány részes kb. én látam már 10-ik.és nagyon jó egy anime ajálom mindenkinek hohy nézze meg mert nagyon jó kis anime.nekem legalábis eddig tetcik a részei.Smile
 
Haru
12 részes
 
Nel-chan
Smilenektek ki a kedvencetek belöle.
 
Zenor
Csak 12 részes? Akkor nem is olyan jó Sad
www.kageweb.szuny...
?jra megny?lt, az animefanok legnagyobb ?r?m?re!
 
http://kageweb.szunyi.com
Nel-chan
Smileén már a 10-ik résszné vagyok.jó egy kis anime nekem nagyon meg tetszet ez az anime.
 
Yumi24
Nem láttam még ezt az animét,de mivel tetszik a story és jó véleménnyel írtatok itt róla,így úgy döntöttem megnézem!Smile
 
Nel-chan
Dance In The Vampire Bund nekem nagyon tetcetCoolGrin
 
yuki11
nagyon jo érdemes megnézni
 
Akari
Tényleg nagyon jó Grin
 
yuki11
12.részes anime.Egy vámpir királynöröl és egy vérfarkasról ök a föszereplök.Szerintem érdemes megnézni.Én személy szerint imádtam.
 
Ugrás a fórumra:
Hasonló témák
Téma Fórum Válaszok Utolsó üzenet
Vampire Knight Anime mangák 18 2013 július 19 13:41:14
Rosario to Vampire Animék 8 2013 július 19 13:40:19
Adatvédelmi nyilatkozat | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.