Előző
Következő

OnLine
00:08:16
00:30:20
01:01:56
[C]ool[T]eam [A]nime TOP v2.0 Anime Zone Topsite
Hozzászólások
Ki van itt? 1 vendég
 Téma nyomtatása
Naruto & Naruto Shippuuden
TeddyMoon
Naruto


A Naruto anime Masashi Kishimoto ma is futó mangája alapján készült, amely az egyik legnépszerűbb shounen manga.

A Naruto világa a shinobikról (ninjákról) szól. Minden országban van egy ninja falu (ami egyébként városméretű). Az emberek különféle munkákkal bízzák meg a ninjákat, ami lehet például testőrség, egy ellopott dolog visszaszerzése, vagy akár egy körözött személy meggyilkolása is. A shinobikat szintjüktől függően osztják be a feladatokra, a kezdő ninják például csak olyanokat kapnak, hogy kerti munka, vagy egy elszökött macska elfogása.

Főszereplőink lakhelye Konoha, avagy Hidden Leaf Village, aminek a vezetője a hivatalosan legerősebb és legrangosabb ninja, a Hokage. 12 évvel a történet kezdete előtt egy óriási kilencfarkú rókadémon (Kyuubi) támadta meg a falut, amit az akkori Hokage csak élete árán tudott megállítani, azt is úgy, hogy egy újszülött lelkébe zárta el a démont. Ez az újszülött volt Uzumaki Naruto, sorozatunk főhőse. Narutot egész gyerekkorában kerülték (mert a felnőttek úgy tekintettek rá, mintha ő lenne a démon, amiről ő nem is tudott), mindig egyedül volt és a tanulás is nehezen ment neki. Emellett az egyes számú bajkeverő is a faluban és állítása szerint egy nap Hokage lesz belőle, ez a célja. Hamar elválik, hogy nem csak a szája nagy és okkal olyan, amilyen.

Nagy nehezen sikerül shinobivá válnia, de útja még csak ott kezdődik. Két másik genin (alsó szintű ninja) lesz a társa és egy jounin (felső szintű ninja) a tanáruk. Így teljes a csapat, amiben benne van Sasuke, aki az egyik legtehetségesebb ninja tanonc és minden lány bukik rá. Továbbá Sakura, aki éltanuló és Naruto bele van zúgva. Sasuke persze örök riválisává válik Narutonak, a kettejük kapcsolata a történet egyik fő mozgatója. Tanáruk, Kakashi sem egy átlagos fazon. Mindig maszk van az arcán, csak az egyik szeme látszik ki és mindig egy bizonyos könyvet olvas...

A sok egyszerű feladat megelégelése után kapnak egy nehezebb szintűt, amiről hamar kiderül, hogy valójában veszélyesebb, mint amit ők elvállalhatnának, úgyhogy máris beleláthatunk a shinobik életének kegyetlen nehézségeibe. Az első nagy misszió után pedig egy újfajta hosszú kaland veszi kezdetét, a chuunin vizsga, amit letéve középszintű ninjákká válhatnak főhőseink. Kiderül majd az is, hogy a rókadémon Naruto lelkében bizony hatással van a gyerekre, azonban nem minden olyan egyszerű.

A történet nem mondható egyszerűnek, több fő mozgatója is van és sok szál kuszálódik benne. Rengeteg a változatos harc, a shinobik technikái sokszínűek (pl. megtöbbszöröződés, tűzfújás, vízen járás, természeti elemek manipulálása), azonban emellett mindig befér néhány beteg poén is. Az említett szereplők mellett több fontos főszereplő is van, akik mind színes egyéniségek, saját élettörténettel. A karakterekről csak fokozatosan lehet megtudni egyre többet, míg végül teljes lesz róluk a kép. A legtöbb szereplőnek nehéz múltja volt, szinte mindegyikben van valami drámai, ahogyan a jelen történéseiben is, ezért könnyezős részek is gyakran felbukkannak. Az openingek és endingek változatosak, mind másfajta zene, de jól illenek a sorozat hangulatához, ahogyan a háttérzenék is.

Sajnos ennél az animénél is megtörtént, hogy beérték a mangát és elkezdődött a történelem leghosszabb filler sora. 85 epizód jött ki, amelyek nem viszik előre a történetet és messze a sorozat színvonala alatt vannak. Ezek után pedig új sorozatban, a Naruto Shippuudenben folytatták. Az első 135 rész azonban önmagában egy remekmű. Aki szereti a shounen fighting animéket, annak kötelező, de mindenki másnak is ajánlom.

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/N/naruto/naruto_003.jpgNaruto - Shippuuden


A Naruto Shippuuden a nagyon népszerű Naruto anime folytatása. A sorozat a hosszú filler részek után újra felveszi a manga cselekményfonalát. A Shippuuden két és fél évvel játszódik azután, hogy Sasuke elhagyta Konoha Rejtett Faluját és a gonosz Orochimaru szolgálatába állt. A történet fő mozgatója Naruto és Sakura, akik Sasuke keresésére indulnak.

A sorozat elején megismerhetjük a rettegett Akatsuki szervezet tervét, miszerint össze akarják gyűjteni a legendás Bijuu-kat, hogy ezekkel győzzék le Orochimarut és az 5 legnagyobb rejtett ninja falut. A sorozat elején Deidara és Sasori-sama elrabolják Gaarat és a benne lévő Bijuu-t. Narutoék üldözőbe veszik őket.

A sorozat egy dupla speciallal kezdődik, aminek az elején bepillantást nyerhetünk abba, hogy mi fog történni akkor, amikor Naruto és Sasuke találkoznak. Ezután ugrik vissza oda a történet, ahol Naruto Jiraiya-samaval visszatérnek Konohába két és fél év után. Ez idő alatt minden megismert szereplő elérte a chuunin szintet. Sőt, Neji még jounin is lett. Naruto és Sakura első küldetése az lesz, hogy újra vegyék el Kakashitól a csengőket.

Nagy vonalakban ennyit a történetről. És most lássuk az egyéb részleteket. A korábbi koreai rajzolók helyett mostantól japán művészek dolgoznak a Naruto Shippuuden-en, ami igencsak meglátszik a karakterek kinézetén, mozgásán. Bár néhol nem, sőt, néha az vehető ki, hogy a régi design van. A karakterek nagyon megmerevedtek, de ettől függetlenül jó. Az opening zenéjét a Nobodyknows szolgáltatja, a szám címe: Heroe's Come Back. Az ending zenéje pedig Home Made-től a Shooting Star. Megjegyezném, hogy a sorozat alatt sincsenek jó zenék. Sőt, a legnagyobb harcok közben is csak lágy, túlvilági dallam hallható, amin néha elalszik az ember.

Még megjegyezném, hogy a készítők nagyon odafigyeltek egyes részletekre, mint például Narutoék edzésére. Narutot Jiraiya, Sakurát Tsunade, Sasukét pedig Orochimaru, tehát a három legendás sannin tanítja. Naruto új technikákra is szert tett, de ebből a sorozat elején semmit nem mutat. A sok hiba és unalmas részek ellenére elég jóra sikeredett és a manga alapján jobb is lesz a folytatás. Ezért ajánlom mindenkinek a figyelmébe.

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/N/naruto_shippuuden/naruto_shippuuden_005.jpgNaruto - The Konoha no Sato no Dai Undoukai


A Konoha Sports Festival lényegében egy ügyességi verseny! A csapatokat a már meglévő (sorozatban látható) módon osztják el! (Sakura, Naruto, Sasuke)

Arról szól az egész, hogy Naruto-nak a verseny elindulása előtt pukiznia kell! Smile Az elején rögtön a wc-re siet, de sajnos ott hatalmas sor áll, így nem képes bejutni! Ezután az első versenyszámon siet, hogy minél gyorsabban végezzen és elmenjen az illemhelységbe! De nem sikerül neki! A többit már sejthetitek! Folyamatosan el akar menni, de mindig valaki visszavonszolja, mert kezdődik a következő szám! Az egyik számban még ráadásul tejet kell innia, nem is keveset! Smile A legvége maradjon titok!

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/N/naruto_the_konoha_sports_festival/naruto_the_konoha_sports_festival_001.jpgNaruto Shippuuden: Konoha Gakuen Den


Emlékszel még a régi Narutora? Emlékszel még a Shippuuden 2. endingjére, főként annak képeire? El tudnád képzelni a Naruto karaktereket egy másik világban? A sima Naruto készítői ezzel a kis speciallal kedveskedtek nekünk, amely magába foglalja a Shippuuden 2. endingjének képeit. A special fekete-fehér, és a készítők által kitalált mangaképkockák jelennek meg nekünk, tehát a karakterek nem mozognak.

Történetünk úgy kezdődik, hogy az iskola régi riválisai, Sasuke és Naruto a végső csatára készülnek. Ezután a képek visszaugranak két évvel ezelőttre. Uzumaki Naruto, egy új diák érkezik a Hurrikán Főiskolára, melynek igazgatónője Tsunade. A fiú legnagyobb vágya, hogy Japán legjobb bandavezére legyen. Kiderül róla, hgy erős harcos, bár elsőre gyengének tűnik. Legyőzi a bandavezért és csatlósait, káoszt okozva ezzel iskolájában. Később kihívja Kiba, aki utálja Narutot, Rock Lee, a focista, Chouji, Tenten, a legfiúsabb lány, valamint Neji, a diákönkormányzat elnöke. Később összetűzésbe kerül Sasukeval. Naruto közutálatnak "örvend". Hát innen indul a történet, és mivel egy 8 perces specialról van szó, inkább nem is folytatom.

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/N/naruto_hurricane_chronicles_konoha_high/naruto_hurricane_chronicles_konoha_high_001.jpgNaruto Special 1: Akaki Yotsuba no Clover wo Sagase


A Naruto sorozat első OVA-ja. Ha időben elkéne helyeznem, akkor a Chuunin vizsga előttre tenném. A rövidke történet egy különös kalandba keveri Naruto-t.

Uzumaki Naruto békésen alszik otthonában, amikor Konohamaru hirtelen felveri álmából, és megkéri őt, hogy vegyen részt egy nagy küldetésben. De aztán csak kiderül, hogy a nagy küldetés csak annyiból áll, hogy meg kell szerezni egy vörös négylevelű lóherét. Hogy minek? Egy lány, Yoshino Kaede miatt, aki Konohamaru-nak megtetszett. A lóhere meg azért kell, hogy odaadja a lánynak, hogy teljesüljön a kívánsága, mert nem akar elköltözni. Végül Naruto elfogadja a küldetést. De egy ilyen növényt csak Konoha veszélyes kiképzőterén lehet találni. Vajon Naruto-nak és Konohamaru-nak sikerül-e megtalálniuk időben a vörös négylevelű lóherét még mielőtt Yoshino elmenne? Megtudja az, aki megnézi ezt a 17 perces OVA-t.

Egy rövidke, szórakoztató történet az unalmas percekre. Naruto fanoknak kötelező. De mások is vethetnek rá pillantást.

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/N/naruto_special_1/naruto_special_1_003.jpgNaruto Special 2: Takigakure no Shitou Ore ga Eiyuu Dattebayo!


A sorozat második OVA része. Időbeli elhelyezkedése úgy a Chuunin teszt után lehet. Egy 40 perces izgalmas kis röppenet.

A hetes csapat, azaz Sakura, Naruto és Sasuke új bevetésre indul. C-rangú küldetést kaptak, mely magába foglalja a feladatot, miszerint egy emberre kell vigyázniuk. Ez az őrizendő személy pedig Shibuki, aki a Takigakure/Rejtett Vízesés földjének vezetője. Shibuki elsőre egy ügyetlen, mindentől félős fiúnak látszik. Még egy egyszerű madár szárnycsapásától is eszeveszett fejjel bújik Sakura mögé. De persze a látszat csal.... Kis idő múlva már a falu közelében járnak, ahol két gyerek szemetet gyűjt. E két gyerek Shibukit meglátva rohannak hozzá. Nagyra tartják őt, szinte rajonganak érte. Shibuki viszont látván a sok szemetet, segíteni akar a szorgalmas gyerekeknek, s ennek érdekében még kíséretét is bevonja a munkába. Kakashi-nak semmi ellenvetése sincs, mondván beletartozik a feladatba ez is. Később egy sas érkezik Konoha-ból. Üzenetet hozott Kakashi-nak, mely odahívatja. Naruto-ékat otthagyja, mivel véleménye szerint minden rendben történik. Így elmegy a csapatot magára hagyván. Ekkor következik be a váratlan. Egy nő bukkan fel, súlyos sebbel, egy kunai/ninja tőr van a hátában. Elmondja, hogy a falut megtámadták, s összeesik. Ez az asszony a két szemetet gyűjtő gyerek anyja. Azonban a furcsa az a dologban, hogy a falu, ahova Naruto-ék tartanak, s ahonnak az asszony jött, annak bejárata titkos. Így nem tudni, az ellenség miként jutott be oda. De ezen oly sokat töprengeni nincs idő, mert pár ellenséges ninja bukkan fel. De csapatunk nem lankad, rögvest harcba szállnak velük. És persze, hogy Naruto-ék a jobbak, ezért az ellenség visszavonul. De ezzel még nincs vége a küldetésnek, Shibuki-t be kell vinniük a faluba. De ott az ellenség már vár rájuk. Na innentől nem folytatom, maradjon valami izgalom, legyen értelme megnézni az animét.... Pfft

A kérdés, mi célja az ellenségnek, és vajon hőseink ismét megállják-e helyüket a küzdelemben?

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/N/naruto_special_2/naruto_special_2_005.jpgNaruto Special 3


Konoha nagy versenyt rendez, amin minden jounin, chuunin és genin részt vesz a faluból. Sok más rejtett faluból is jönnek résztvevők. A verseny célja, hogy a résztvevők minél több kristályt gyűjtsenek be versenytársaiktól. Vajon Narutonak sikerül megszereznie kiszemelt "áldozata" kristályát? Azonban aki nyer, annak a jutalom sem marad el, és hogy mi az? Az kiderül, ha megnézitek.^^

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/N/naruto_special_3/naruto_special_3_003.jpg


Naruto: The Cross Roads


Már tíz éve annak, hogy Kishimoto Masashi Naruto című mangája először megjelent a Weekly Shounen Jump lapjain. E kerek évforduló alkalmából készült 2009-ben a Cross Roads nevet viselő epizód, melyet a Jump Super Anime Tour 2009 rendezvények során vetítették le.

Ebben a részben visszatérünk a múltba, valahol az első, a Köd faluban történt küldetés után játszódik az anime. A Kakashi által vezetett hetes csapat egy új feladatot kap: egy eltűnt férfit kell megkeresniük. Meg is kezdik a küldetést, amikor Kakashi furcsa hangokat hall és elválik a fiataloktól. A hang forrása pont a keresett férfi, akire rátámadt egy kutya, de miután Kakashi megmentette őt, mindketten egy technika fogságába kerülnek. Ezalatt 3 ismeretlen ninja támadja meg Naruto-ékat és sikerül is elrabolniuk Sakura-t. Vajon mire megy Naruto és Sasuke Kakashi segítsége nélkül? Kinek a keze van a dologban?

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/N/naruto_the_cross_roads/naruto_the_cross_roads_003.jpgGekijouban Naruto: Dai Katsugeki! Yuki Hime Ninpouchou Datte ba yo! (Naruto Movie 1.)


A feladat egyszerűnek tűnik: a hetes csoportnak, Naruto-nak, Sasuke-nak és Sakura-nak Kakashi vezetésével kísérniük kell, szükség esetén pedig megvédeniük a híres színésznőt, Yukie Fujikaze-t, amíg a Hó vidéken forgat. A színésznő nem akar utazni, de végül csak sikerül vitorlát bontaniuk, és elindulni az örök tél birodalmába.

A gondok akkor kezdődnek, amikor először kikötnek, és forgatni kezdenének. Három ninja támad a forgatócsoportra, és a színésznőt akarják elrabolni. Yukie Fujikaze ugyanis valójában Kazahana Koyuki, az ország előző királyának lánya, aki tíz éve Kakashi segítségével menekült el, mikor nagybátyja, Dotou megölte testvérét, Sonsetsu-t. Dotou most a hatszögletű kristályt keresi, a kulcsot bátyja örökségéhez, amit a halott király a lányára bízott. Ráadásul Yukie menedzsere, Sandaiyuu nem véletlenül akart itt forgatni. Évekkel korábban Yukie apját szolgálta, és most azért hozta vissza a lányt a Hó vidékre, hogy megdöntse a zsarnok uralmát, és ő legyen a királynő.

Yukie azonban nem akar harcolni, pedig rajta kívül mindenki azt gondolja, nem tehet mást. Megpróbál elszökni, de Naruto megtalálja, és visszaviszi. Arra érkeznek vissza, hogy Sandaiyuu és azok, akik meg akarják dönteni Dotou hatalmát, megtámadják a zsarnokot. A csata rövid és véres: egy lázadó sem marad életben. A hercegnő nem törődik ezzel. Kitart korábbi álláspontja mellett: ő tíz éve föladott mindent, a szíve akkor jéggé fagyott, különben is: Dotou-t nem lehet legyőzni.

Naruto, aki nem nagyon kedveli a színésznőt, de ettől függetlenül megfogadta, hogy mindenképp megvédi, megpróbálja meggyőzni, hogy nincs értelme föladni, s eltökéli, hogy ő mindent megtesz a „happy end” érdekében. Nem sokkal később Dotou ninjái elfogják a hercegnőt, s a léghajójukra felkapaszkodó Narutot is. Mikor rájönnek, hogy a fiúnak az átlagnál jóval nagyobb ereje van, egy különleges szerkezettel lepecsételik a chakráját, nehogy meg tudjon szökni. Naruto viszont még mindig nem adja fel…

Vajon Naruto képes megtörni a szerkezet erejét? A hercegnő megváltoztatja döntését? Pontosan mi a halott király öröksége? Eljöhet-e a tavasz a Hó birodalmába? És persze: hőseink kiharcolják-e a várva-várt „happy end”-et? Mindez kiderül a filmből.

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/N/naruto_movie_01/naruto_movie_01_005.jpgGekijouban Naruto: Dai Gekitotsu! Maboroshi no Chitei Iseki Datte ba yo! (Naruto Movie 2.)


Egy újabb nagyszerű Naruto mozifilm. Ezt szerintem kb. akkor játszódhat, amikor Shikamaru-t előléptették Chuunin-nak.

Shikamaru és csapata, Naruto és Sakura egy könnyű és békés feladatot kapott. El kell fogniuk egy elszökött menyétet. Ami végül sikerül is. Ám amikor vissza akarják vinni az állatot a gazdájukhoz, hirtelen rájuk támadnak furcsa kinézetű páncélos alakok. Kemény ellenfeleknek bizonyulnak, ugyanis semmilyen fájdalmat nem éreznek. A harc hevében Naruto megpillant egy másik páncélost, aki sokkal alacsonyabb és fiatalabb nála. Naruto megküzd vele, de a nagy harc közepette lezuhannak egy mély hasadékba. Naruto-t és a másik harcost egy karaván menti meg. Kiderül a másik ifjúról, akit Temujin-nek hívnak, hogy nem közönséges gyerek. Teste gyorsan gyógyul, ugyanúgy mint Naruto-nak. Temujin elviszi Naruto-t a mesteréhez, Haido-hoz. Kiderül, hogy ő és az emberei egy békés utópiát akarnak létrehozni, ahol többé nem lenne harc és szenvedés. Ezért akarják a Gelel köveket és főképp annak az erezetét megtalálni, ami hatalmas erőt hordoz magában. De a dolgok mögött valami sötétség lappang. Vajon Naruto-nak és a többieknek sikerül idejében rájönniük a szörnyű tervre, még mielőtt az beteljesül? Csak az tudja meg, aki megnézi ezt a másfél órás remeket.

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/N/naruto_movie_02/naruto_movie_02_006.jpgGekijouban Naruto: Dai Koufun! Mikazuki-jima no Animal Panic Datte ba yo! (Naruto Movie 3.)


Kakashi és csapata ismét visszatér. De nem a megszokott felállásban. Naruto és Sakura társa most Rock Lee lett. Feladatuk egy B-osztályú "VIP" misszió, aminek keretében a Hold országának hercegét, Michirut kell hazakísérniük, aki fiával, Hikaruval most tér vissza földkörüli útjáról. Az út során kiderül, hogy a Hold országa egy nagyon gazdag és életvidám állam. A király erős és kézben tartja a dolgokat. A herceg 3 év után tér haza, és szomorúan tapasztalja, hogy valami megváltozott, valami nincs rendjén. A kis konohai csapatnak már nem csak a védelem a feladata.

A movie a 196. rész utánra tehető. Vagyis a fillerek közé sorolható. (a 197. résztől a sorozatok openingjében is a movie kapott főszerepet). Ezért is érhető, hogy miért nincs Souske. Mivel mozifilmről van szó, a képi világ is ennek megfelelő. Szép grafika, szép környezet, jól kidolgozott karakterek. A hangok, zenei aláfestések nem rosszak, de egyes Naruto részekhez képest igen lightosak, lazák.

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/N/naruto_movie_3/naruto_movie_3_001.jpgGekijouban Naruto Shippuuden (Shippu Movie 1.)


Egy hatalmas, forró barlangban vagyunk. Naruto épp egy óriási, sárkányszerű szörnnyel harcol. Ám egy pillanatnyi figyelmetlenség is elég - a monstrum átdöfi hősünket, vége a harcnak. Lentről egy lány kiáltását halljuk, de a tényen már semmi nem változtat: Naruto meghalt.

Szomorúan indul a film, és borúsan is folytatódik. Vissza a jelenbe, egy furcsa emberekből álló csoport vezetője felnyitja az ősi démon, Mouryou börtönét, aki elindul, hogy testével egyesülve létrehozhassa az Ezeréves Királyságot. Feléleszti tömérdek kőkatonából álló szellemhadseregét és elindul a Mocsár Országa felé, ahol a testét őrzi, négy harcosát pedig elküldi, hogy ölje meg a Démon Országának papnőjét, Shion-t, az egyetlen embert, aki képes újra elzárni Mouryou lelkét.

Ez persze nem marad titokban, és a nagy nindzsaországok mozgósítják haderejüket. Naruto, Sakura, Rock Lee és Neji csoportja azt a feladatot kapja, hogy védje meg Shion-t, különben vége a világnak. Ám Shion megjósolja Naruto halálát - nem kis fejfájást okozva ezzel neki -, ami elől csak akkor menekülhetne meg, ha nem védené meg a papnőt. Ám sem ez, sem a lány rossz modora nem tántoríthatja el a vakmerő ninját, a küldetés az küldetés, és különben is, szerinte a sorsot is meg lehet változtatni. Vajon tényleg, vagy hősünk élete ezúttal tényleg a végéhez közeledik? A végére kiderül.

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/N/naruto_hurricane_chronicles_the_movie/naruto_hurricane_chronicles_the_movie_001.jpg


Gekijouban Naruto Shippuuden: Kizuna
(Shippu Movie 2.)Régen, a ninjaháborúk korában néhány shinobi arra használta chakráját, hogy a levegőben szárnyalhassanak. Úgy nevezték magukat: az Ég Országa.

Konohát előre nem látott támadás éri: mesterséges szárnyakat viselő shinobik légicsapást mérnek a falura, így bosszulva meg a Második Ninjaháborúban elszenvedett vereséget. S úgy tűnik, egy újabb háború hamarosan elkerülhetetlenné válik. Eközben egy fiatal lány, Amaru érkezik Konohagakuréba, hogy segítséget kérjen a Tűz Országa szélén álló kicsiny faluja számára mesterétől, az orvos Shinoutól. Shinou el is indul tanítványával, s Narutóra, Sakurára és Hinatára hárul a feladat, hogy védelmezzék őket a hazaúton. Elérve céljukat azonban egy felgyújtott falut találnak. Mialatt egy négyfős konohai csapat az ellenséges flottát próbálja legyőzni, a betegeskedő Orochimaru elküldi Sasukét, hogy keresse meg az orvost, akitől egy bizonyos tiltott technikát tanult. A falusiak megmentésében Amarut segítő Naruto és volt csapattársa útjai újra keresztezik egymást...

A Naruto mozifilmek sorát folytatva a Kizuna (kötelékek) sem szakít a régi hagyománnyal: a történet, a helyszínek és a megjelenő eszközök nem illeszthetők bele tökéletesen az anime sorozatban megszokott világba. Az egyik legszembetűnőbb (és rajongók számára valószínűleg legidegesítőbCool különbség éppen Konohában keresendő. A megszokott házak helyét egy egészen más stílusú épületegyüttes veszi át. Ha nem lenne ott a Hokage irodája, bizony elgondolkodnánk, hol is járunk éppen. A cselekmény eléggé kiszámítható, a történet nem túl eredeti, ugyanakkor élvezhető. Naruto kibővített gesztuskészlete és Amaruval való cívódásai pedig gondoskodnak arról, hogy a nevetőizmok se lustuljanak el. Meg kell még jegyezni: aki az előzetesek alapján azt várja, hogy ez egy, a Naruto és Sasuke közötti kötelékeket előtérbe helyező történet, csalódnia kell.

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/N/naruto_hurricane_chronicles_bonds/naruto_hurricane_chronicles_bonds_006.jpgGekijouban Naruto Shippuuden: Hi no Ishi o Tsugu Mono
(Shippu Movie 3.)


Egyedi vérvonal adottságokkal rendelkező harcosok kezdenek eltűnni különböző ninja nemzetekből. Egyre nagyobb a határok közti feszültség és minden nyom egy renegát Konoha ninjához, Hiruko-hoz vezet. Tsunade "parancsára" Kakashi felkészül, hogy élete árán is, de megmentse a falut és elindul, hogy megakadályozza a következő ninja világháború kitörését, ami már a küszöbön áll. Miután Naruto és Sakura megtudják, hogy Kakashi elhagyta a Konohát és "öngyilkos" küldetésre vállalkozott, minden tiltás ellenére utána megy, hogy megállítsa és visszahozza mesterét. Tsunade, egy Shikamaru által vezetett csapatot bíz meg Naruto és Sakura elfogására, azonban vakmerő, hiperaktív ninja elszántságának ezúttal barátai sem szabhatnak gátat, és ha arra kerül a sor, beveti minden erejét akár ellenük is, ha akadályozzák őt célja elérésében... Azt azonban sem Naruto, sem az őket üldöző Shikamaru és csapata sem sejtik, hogy életük eddigi, talán leghatalmasabb ellenfelével kell majd szembenézniük...
(Nehéz úgy leírni egy movie történetét, hogy ne spoilerezzen az ember, de remélem sikerült minimumra szorítanom a számukat.)

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/N/naruto_hurricane_chronicles_movie_3/naruto_hurricane_chronicles_movie_3_003.jpg

Nos...dióhéjban ennyi az összes Naruto mű.
Szerkesztette: Kiru Hoshino - 2010 szeptember 29 19:43:48
 
Nel-chan
mikor lessz fent a naruto shippuuden 167 része fent az oldalon.
 
dzsennaroalajos
Naruto Naruto Naruto!
SZERETEK mindent ami Naruto
a legjobb animeSmile
 
kiera83
Alig várom hogy láthassam a Naruto Shippuuden movie 4-et,egy kis részletet láttam belőle szerintem nagyon jó lesz. Persze a sorozat legújabb részét is várom.Wink
 
stan322
Most lesznek a kage találkozós részekGrin
 
Trixie
Narutoban egy dolgot nem birok... Harc előtt a nagy lelki beszédet... meg hogy 2 részen át dumálnak jajj így jajj úgy már tűkön ülök hogy mi hogy lesz a harc folyamán arra 1 órán át szenvedek csak hogy kezdődjön a harc.
 
stan322
szerintem is ez nagy hiba de azért valamennyire lényeges infókat tudsz meg amúgy én a fillereket utálom mert semmi nem történik csak időhúzás meg kiesel "a ritmusból" például: Naruto legyőzi peint és utána vissza tekintés a múltba :S
 
Nel-chan
szerintem a visszatekintésa a multban nem olyan jóSmileGrinWink
 
Nel-chan
Grina naruto shippuuden-be ki lessz a 6-ik hokage.SmileWink
 
stan322
Aki nem akarja megtudni előre ne olvassa el!!!!!!!!

Danzou lesz de csak rövid ideigGrin
 
Nel-chan
Nekem azt mondták hogy a Naruto lesz a hokage.SmileWinkGrin
 
Nel-chan
mikor lessz vége a vissza emlékezése a shippuuden-ben??Grin
 
Trixie
naruto mikor végzi el a sminkelési tanfolyamot? (az a narancssárga valami a szeménél)
 
Nel-chan
Trixie:a bölcs formára gondolszGrinWink
 
Trixie
akkor az a forma Smile de hanyadik résztől lesz okos Naruto? Látam amv-ben és kivi vagyok mikor érhetek el oda Grin
 
stan322
végre normális részek vannakGrin
 
Minnie
Sziasztok! Most tartok a 142. résznél,mikor Sasuke megfogadja,hogy elpusztítja konohát ...az lenne a kérdésem ,mert nagyon nyomja a csőröm ,hogy aki már látta a részeket leírná,hogy tényleg megpróbálja elpusztítani??? Nem tér vissza konohába ? Annyira érdekelne !Köszi
 
www.majikku.gportal.hu
Trixie
youtubon meg találtam az egyik speciált (a képregény kinézetűt) eszméletlen jó volt xD pihentető hülyeség ^,^
 
Nel-chan
Trixie majd otthon megnézem hogy hányadik résztől gyakorolja a naruto a bölcs formát aztán majd megmondom.CoolGrin
 
Nel-chan
azt kérdezi az egyik 6-ikas gyerek hogy lessz a naruto shippuuden magyar szinkronnal.CoolGrin
 
Ugrás a fórumra:
Hasonló témák
Téma Fórum Válaszok Utolsó üzenet
Naruto Animék 5 2013 február 22 18:02:53
Naruto Shippuuden Anime mangák 2 2012 március 29 15:29:59
Adatvédelmi nyilatkozat | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.