Előző
Következő

OnLine
00:12:16
00:38:48
[C]ool[T]eam [A]nime TOP v2.0 Anime Zone Topsite
Hozzászólások
Ki van itt? 1 vendég
 Téma nyomtatása
Bleach
Zenor
Mivel már szóváltásba keveredtünk egy másik témában arról hogy a Bleach egyhangú avagy sem.
Szóval szerintem a világ legjobb animéje. Inkább azok a részek jönnek be amik a Lelkek Világában játszódnak, az Emberek Világa olyan egyhangú -.-
 
http://kageweb.szunyi.com
Endy
Na ja Lelkel világa az fun.... de amikor emberek világába ott szerencsétlenkednek fuuuuj! Egyszerüen valami dög unalom... Meg amikor Ueco Mondo ( Vagy hogy a francba a irják) vannak..
Azok a legjobb részek szerintem
www.kephost.com/images4/2011/5/5/5x3my9jp0kofej18e1in.jpg
 
TeddyMoon
Van 1-2 jó rész,de én a 80. rész után már nem néztem tovább. :/
 
Zenor
Pedig aztán jönnek a jók pl. most a mangában kiderül, hogy Ichigo apja is halálisten és most fejlesztik a végső Getsuga Tenshout (Égmetsző Holdagyar)
Szal ajánlom mindenkinek figyelmébe a mangát is.
Endy: Hueco Mondonak írják.
 
http://kageweb.szunyi.com
Endy
Jójó xD 2 hónapja megáltam mert jött megin filler -.-"
www.kephost.com/images4/2011/5/5/5x3my9jp0kofej18e1in.jpg
 
TeddyMoon
Bleach


Adva van egy random 15 éves, átlagosnak azért mégsem mondható srác, Kurosaki Ichigo, aki nem csak narancssárga hajával kelt feltűnést Karakura japán városka utcáin. Például megleckézteti a huligánokat, mikor azok feldöntenek egy halott lány emlékére kitett virágot. Ezt eddig más is megtehetné. Csakhogy ő utána szépen a halott lány lebegő lelkéhez fordul, és elmondja neki, hogy nincs mitől félnie. Ichigo ugyanis látja a szellemeket...

Még kisfiú volt, mikor az Édesanyja meghalt, nagyjából ezzel egyidőben kezdte látni a szellemeket (akiknek lánc lóg a mellkasa közepéből). Apjával (aki idiótának tűnik) és két húgával (akik felelősségteljesen viselkednek és élik az életük a tragédia után) lakik együtt, az egész család nyitott a >szellemi< dolgokra. Egyébként normális fiú, suliba jár, barátai is vannak.

A nem-mindenki-számára-látható létsíkon azonban nem csak szellemek, hanem gonosz szörnyek, Hollow-k is vannak, akik az előbbieket ... öhm... fogyasztják. Őket is látja Ichigo.
És nem csak őket, hanem azokat is, akik a lelkeket védik a Hollow-k támadásaitól és átsegítik őket a Soul Societybe (Lélek Közösség). Ezek az alakok a Shinigamik (azaz Halálistenek, egyes feliratozás szerint pedig Lélek-kaszások).

Az egyik Shinigami épp Karakurában tevékenykedik, mikor összehozza őket a sors és örökre megváltozik Ichigo élete. Az egyik éjjel álmából felriadva azt látja, amint egy fekete szamuráj ruhás leányzó karddal a kezében átsétál a falán. A lány bemutatkozik (Kuchiki Rukia) és elmondja ki ő, mi ő.
Ezalatt az egyik Hollow Ichigo egyik húgának ízletes lelkére pályázik, így megtámadja őket. Rukia nem bír vele, úgyhogy felajánlja erejét Ichigonak, aki, hogy megmentse testvérét, él a lehetőséggel. Elveszi a lány erejét, sőt, a kardját is (Ichigo különös ismertetőjele a hatalmas lélekenergiája miatti orbitális nagy bökő. A Zanpakutok = kardok, képességeik, tulajdonosaikhoz fűződő viszonya, a harcok és a megrajzolás is elvinné a hátán az animét. A cselekmény csak hab a tortán. Legyőzi a Hollow-t, és shinigamivá válik.


Rukia - erejét elvesztve - a Földön marad, testet szerez, így látják az emberek, Ichigo osztálytársa lesz, hogy segíthessen neki a Hollow-k ellen küzdeni. Számtalan kaland során Ichigo ismerőseinek 65%-áról kiderül, hogy szellemi energiája igencsak szerteágazó és fejlett, sorsok tárulkoznak fel, vicces helyzetek adódnak és természetesen megismerünk sok új szereplőt. Közben a Soul Societyben elgondolkoznak azon, hogy vajon hová tűnt Kuchiki-san... és delegációt küldenek utána, hogy vigyék vissza... meg akarják büntetni... de még mennyire.

animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/B/bleach/bleach_006.jpg
animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/B/bleach/bleach_004.jpg
animeaddicts.hu/gallery/category/screenshoots/B/bleach/bleach_005.jpg
Szerkesztette: TeddyMoon - 2010 június 30 10:35:57
 
Nel-chan
miért nem nézted továbFrown
 
Nel-chan
Nel még meg fog jeleni a részekben.és ki fogja legyözni tousent.hogy hogy megjelenik ichigo apukája.meg fognak jeleni yoruichi,urahara kisuke.Smile
 
Nel-chan
nektek ki a kedvencetek a bleach-bol.és hány rész lessz még a bleach-bol.a bleach a legjpbb anime az egész világon és nektek tetcik a bleach mert nagyon jó részek vannak benne.Smile
 
Endy
Zaraki Kenpachi 4 ever!

www.5buckdecal.com/images/Bleach%20Kenpachi%20and%20Kusajishi.jpg
www.kephost.com/images4/2011/5/5/5x3my9jp0kofej18e1in.jpg
 
Nel-chan
nekem a kedvenceim:hitsugaya,matsumoto,nel,yoruichi,ichigo,rukia,byakuya,ulkiorra,yachiruSmile
 
hitsugaya toshiro
[img][/img]nekem a kedvencem: hitsugaya és ikkakuSmile
Szerkesztette: hitsugaya toshiro - 2010 július 07 10:00:43
 
Nel-chan
hitsugaya a kedvenc kapitányomSmile
 
hitsugaya toshiro
nekem is Pfft
 
Nel-chan
hitsugaya hány éves lehet.Frown
 
hitsugaya toshiro
hát ha úgy nézzük hogy honnan jött szerintem olyan 30 -35 között van Cool
Szerkesztette: hitsugaya toshiro - 2010 július 07 10:45:08
 
Nel-chan
a abarai-nak ís vannak jó szövegei.Smile
 
hitsugaya toshiro
nem igazán bírom, szerintem az ikkaku-nak vannak nagy beszólásai
 
Nel-chan
a matsumoto egy kicsit beütése van.
 
hitsugaya toshiro
ezt hogy érted?
 
Ugrás a fórumra:
Hasonló témák
Téma Fórum Válaszok Utolsó üzenet
Bleach Animék 5 2014 június 12 14:13:14
Adatvédelmi nyilatkozat | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.